سه شنبه 23 مرداد 1397  |  Tuesday 14 th of August 2018
کنترل کیفیت گوشت از طریق بینایی ماشین
نویسنده: تبریزی کلات معین
تاریخ: 24 مهر 1391 - 18:25:48

عنوان فارسی: کنترل کیفیت گوشت از طریق بینایی ماشین
عنوان انگلیسی: Estimating The Quality Of Meats By Machine Vision
دانشجو: تبریزی کلات معین
استاد راهنما: فرهاد محمدكاظمي
استاد دفاع: نامشخص
تاریخ ارائه: شهریور ماه 1390
مقطع تحصیلی: کارشناسی
دانشگاه: دانشگاه پیام نور مشهد

چکیده فارسی: دید ماشینی(Machin Vision) ابزاری توانمند،غیرمخرب، مقرون به صرفه و خودکار برای ارزیابی سریع و دقیق کیفیت مواد غذایی می باشد. یکی از صنایعی که نفوذ سیستم های پردازش تصویر و دید ماشینی در آن چشمگیر بوده صنعت گوشت می باشد. در این راستا روش و الگوریتم های متفاوتی برای پردازش تصاویر تدارک دیده شده از گوشت ها ارائه گردیده است. در این مقاله به سیر پیشرفت این الگوریتم ها را مورد بررسی قرار داده ام.
 

چکیده انگلیسی: Machine Vision is a Powerful tools, nondestructive, and economical automation for fast and accurate assessment of the quality of food . One of the industries that influence of the machine vision systems and image processing is impressive in it is the meat industry . In this context, different methods and algorithms for image processing provided the meat is presented. In this article I have Surveyed the progression of these algorithms.
 

کلمات کلیدی: فیلتر ،افزایش کیفیت تصویر ،شناسایی ، کیفیت ،گوشت.

عنوان
 فصل اول- مقدمه
|— 1-1: بینایی ماشین(Machine Vision)
|—|— 1-1-1: بینایی ماشین وسامانه کنترل کیفیت
|—|— 1-1-2: پردازش و تحلیل تصاویر
|—|—|— 1-1-2-1: مبانی پردازش تصویر
|—|—|— 1-1-2-2: انواع پردازش تصویر
|—|—|—|—  1-1-2-2-1:پردازش سطح پایین
|—|—|—|— 1-1-2-2-2:پردازش سطح میانی
|—|—|—|— 1-1-2-2-3:پردازش سطح بالا
 فصل 2-روش های بینایی ماشین در کنترل کیفیت گوشت
|— 2-1:عوامل موثر در کیفیت گوشت
|—|— 2-1-1: سن
|—|— 2-1-2:Marbling(چربی قابل مشاهده درون عضلانی)
|—|— 2-1-3: رنگ
|—|— 2-1-4: ثبات و استحکام
|— 2-2: سیر تکاملی سیستم ارزیابی کیفیت
|—|— 2-2-1:وارسی چشمی
|—|— 2-2-2:وارسی شیمیایی
|—|— 2-2-3:وارسی از طریق بینایی ماشین
 فصل3- ارزیابی روش های کنترل کیفیت
|— 3-1:مقدمه
|— 3-2: بررسی کیفیت گوشت خوک
|—|— 3-2-1: صورت مساله
|—|— 3-2-2: حجم دیتابیس
|—|— 3-2-3:متودها
|—|— 3-2-4:تکنیک ارایه شده
|—|— 3-2-5: نتایج
|— 3-3:تحولی دیگر در بررسی کیفیت گوشت خوک
|—|— 3-3-1: مقدمه
|—|— 3-3-2: مواد ومتودها
|—|— 3-3-3 :فراگیری عکس ها
 3-4: بررسی کیفیت گوشت بره
|— 3-4-1: مقدمه
|— 3-4-2: دیتابیس
|— 3-4-3: متودها
|— 3-4-4: استخراج ویژگی های بافتی
|— 3-4-5: نتایج
|— 3-4-6: طبقه بندی
|— 3-5: کنترل کیفیت گوشت گاو
|—|— 3-5-1: مقدمه
|—|— 3-5-2: کارهای اولیه
|—|— 3-5-3: عملکرد
|—|— 3-5-4: کسب تصویر
|—|— 3-5-3:. تجزیه و تحلیل تصویر
|—|—|— 3-5-3-1: توسعه یک الگوریتم تجزیه و تحلیل تصویر
|—|—|— 3-5-3-2: حذف نویز
|—|—|— 3-5-4: ویژگی بافت
|— 3-6: نمونه های آزمایشی
|—|— 3-6-1:فراگیری عکس
|—|— 3-6-2 :پردازش تصویر

 

دفعات بازدید: 1345
 
صفحه اصلی
آشنایی با گروه کامپیوتر
پروفایل و محتوای درس
آئین نامه و مقررات
چکیده پایان نامه ها
کمیته های آموزشی
آمار و اطلاعات
راهنما
پیوندهای مفید
برنامه کلاسی
Compatability by:
آخرین به روز رسانی سایت: 31 تیر 1397 ساعت: 12:41:06
can't open file