سه شنبه 24 مهر 1397  |  Tuesday 16 th of October 2018
سیستم هوشمند کنترل کیفی انواع میوه
نویسنده: پناهی لائین فاطمه
تاریخ: 24 مهر 1391 - 18:37:28

عنوان فارسی: سیستم هوشمند کنترل کیفی انواع میوه
عنوان انگلیسی: system
دانشجو: پناهی لائین فاطمه
استاد راهنما: فرهاد محمدكاظمي
استاد دفاع: نامشخص
تاریخ ارائه: مرداد90
مقطع تحصیلی: کارشناسی
دانشگاه: دانشگاه پیام نور مشهد

چکیده فارسی: هدف از ارائه این پروژه بررسی و مقایسه سیستم های متنوع کنترل کیفیت انواع میوه است. این مهم از طریق ترجمه مقالات خارجی و همچنین گردآوری مقالات فارسیِ مرتبط میسر شده است. ضرورت توسعه و پیاده سازی چنین سیستم هایی با در نظر گرفتن هزینه بسیار بالای استفاده از عامل انسانی کاملا مشهود است. استفاده از سیستم های مبتنی بر انسان برای ارزیابی کیفیت می تواند دارای معایبی همچون هزینه بالا و زمان طولانی باشد همچنین ممکن است کارگر همیشه موجود نباشد. بازرسی ای که توسط عامل انسانی انجام می شود احتمالا دارای خطا خواهد بود زیرا عواملی همچون خستگی، اضطراب و خطای دید می تواند تصمیم گیری انسان را تحت تاثیر قرار دهد. در اغلب سیستم های مورد بررسی یک نوع میوه انتخاب شده و با توجه با پارامترهایی به خصوص مورد ارزیابی قرار گرفته است. به عنوان مثال تصویر میوه از لحاظ رنگ، اندازه و شکل، مقایسه شده و نتایج بر همین اساس مرتب شده است. پردازش تصویر وبینایی ماشین دو ابزار مورد استفاده برای پیاده سازی این طرح ها هستند. تعدادی از مقالات هم به ارزیابی کیفیت داخلی میوه پرداخته اند که این امر از طریق پردازش تصاویر ماوراءطیفی که با استفاده از اشعه ماوراء بنفش و مادون قرمز گرفته شده بود میسر گردیده است. در انتها نيز شبیه سازی یک نمونه میوه که بر اساس تحقیق موجود، دارای هیچگونه پژوهشی در این زمینه نبوده است، به عنوان کار پیاده سازی انجام خواهد شد. میوه انبه بوده و در راستای کنترل کیفیت، پارامتر رنگ ظاهری برای بررسی مورد توجه قرار گرفته است.

کلمات کلیدی: کنترل کیفیت میوه، پردازش تصویر، بینایی ماشین.

عنوان
 مقدمه
 فصل يکم – کاربرد پردازش تصویر در کنترل کیفیت انواع میوه
|— 1-1- درجه بندی اتوماتیک میوه پرتقال با استفاده از پردازش تصویر
|—|— 1-1-1- صورت مسئله
|—|— 1-1-2- الگوریتم کلی فنی
|—|— 1-1-3- مجموعه دادۀ استفاده شده
|—|— 1-1-4- معایب احتمالی سیستم و راهکار های پیشنهادی
|— 1-2- مرتب سازی و رتبه بندی میوه سیب بر اساس رنگ ظاهری
|—|— 1-2-1- صورت مسئله
|—|— 1-2-2- الگوریتم کلی فنی
|—|— 1-2-3- نتایج عددی
|—|— 1-2-4- معایب احتمالی سیستم و راهکار های پیشنهادی
|— 1-3- ارزیابی دقیق رنگ میوه سیب و درجه بندی بر اساس آن
|—|— 1-3-1- صورت مسئله
|—|— 1-3-2- الگوریتم کلی فنی
|—|— 1-3-3- مجموعه دادۀ استفاده شده
|— 1-4- تعیین سایز میوه سیب و رتبه بندی آن بر اساس سایز
|—|— 1-4-1- صورت مسئله
|—|— 1-4-2- الگوریتم کلی فنی
|—|— 1-4-3- نتایج عددی
|— 1-5- اندازه گیری پارامتر های رنگ، اندازه و میزان استحکام میوه سیب
|—|— 1-5-1- صورت مسئله
|—|— 1-5-2- الگوریتم کلی فنی
|—|— 1-5-3- مجموعه دادۀ استفاده شده
|— 1-6- سنجش کیفیت میوه های موجود در سطل های حمل و نقل سیب
|—|— 1-6-1- صورت مسئله
|—|— 1-6-2- الگوریتم کلی فنی
|—|— 1-6-3- مجموعه دادۀ استفاده شده
|—|— 1-6-4- معایب احتمالی سیستم و راهکار های پیشنهادی
|— 1-7- تخمین کیفیت خارجی میوه گلابی با کمک بینایی ماشین
|—|— 1-7-1- صورت مسئله
|—|— 1-7-2- الگوریتم کلی فنی
|—|— 1-7-3- مجموعه دادۀ استفاده شده
|— 1-8- پردازش تصویر رقمی برای دسته بندی گیلاس ها
|—|— 1-8-1- صورت مسئله
|—|— 1-8-2- الگوریتم کلی فنی
|—|— 1-8-3- نتایج عددی
|—|— 1-8-4- معایب احتمالی و راهکارها
 فصل دوم- جمع بندي و نتيجه گيري
 منابع و مراجع

 

دفعات بازدید: 2073
 
صفحه اصلی
آشنایی با گروه کامپیوتر
پروفایل و محتوای درس
آئین نامه و مقررات
چکیده پایان نامه ها
کمیته های آموزشی
آمار و اطلاعات
راهنما
پیوندهای مفید
برنامه کلاسی
Compatability by:
آخرین به روز رسانی سایت: 1 مهر 1397 ساعت: 02:13:04
can't open file