پنج شنبه 26 مهر 1397 | Thursday 18 th of October 2018 صفحه اصلی گروه الکترونیکی کامپیوتر
عنوان فارسی: کنترل کیفیت گوشت از طریق بینایی ماشین
عنوان انگلیسی: Estimating The Quality Of Meats By Machine Vision
دانشجو: تبریزی کلات معین
استاد راهنما: فرهاد محمدكاظمي
استاد دفاع: نامشخص
تاریخ ارائه: شهریور ماه 1390
مقطع تحصیلی: کارشناسی
دانشگاه: دانشگاه پیام نور مشهد
موضوعات مرتبط: تحقیقاتی | فناوری اطلاعات | هوش مصنوعی | طراحی الگوریتم | داده کاوی | نرم افزار |
رشته های مرتبط: علوم کامپیوتر | مهندسی کامپیوتر - نرم افزار |
تاریخ قرار گیری در سایت: 13 تیر 1391 ساعت: 18:37:32
تعداد بازدید: 3510 بازدید
چکیده فارسی: دید ماشینی(Machin Vision) ابزاری توانمند،غیرمخرب، مقرون به صرفه و خودکار برای ارزیابی سریع و دقیق کیفیت مواد غذایی می باشد. یکی از صنایعی که نفوذ سیستم های پردازش تصویر و دید ماشینی در ان چشمگیر بوده صنعت گوشت می باشد. در این راستا روش و الگوریتم های متفاوتی برای پردازش تصاویر تدارک دیده شده از گوشت ها ارائه گردیده است. در این مقاله به سیر پیشرفت این الگوریتم ها را مورد بررسی قرار داده ام.
چکیده انگلیسی: Machine Vision is a Powerful tools, nondestructive, and economical automation for fast and accurate assessment of the quality of food . One of the industries that influence of the machine vision systems and image processing is impressive in it is the meat industry . In this context, different methods and algorithms for image processing provided the meat is presented. In this article I have Surveyed the progression of these algorithms.
کلمات کلیدی: فیلتر ،افزایش کیفیت تصویر ،شناسایی ، کیفیت ،گوشت.
عنوان بازدید
 فصل اول- مقدمه 683
|— 1-1: بینایی ماشین(Machine Vision) 824
|—|— 1-1-1: بینایی ماشین وسامانه کنترل کیفیت 859
|—|— 1-1-2: پردازش و تحلیل تصاویر 773
|—|—|— 1-1-2-1: مبانی پردازش تصویر 903
|—|—|— 1-1-2-2: انواع پردازش تصویر 873
|—|—|—|—  1-1-2-2-1:پردازش سطح پایین 849
|—|—|—|— 1-1-2-2-2:پردازش سطح میانی 1050
|—|—|—|— 1-1-2-2-3:پردازش سطح بالا 875
 فصل 2-روش های بینایی ماشین در کنترل کیفیت گوشت 823
|— 2-1:عوامل موثر در کیفیت گوشت 775
|—|— 2-1-1: سن 708
|—|— 2-1-2:Marbling(چربی قابل مشاهده درون عضلانی) 743
|—|— 2-1-3: رنگ 689
|—|— 2-1-4: ثبات و استحکام 679
|— 2-2: سیر تکاملی سیستم ارزیابی کیفیت 686
|—|— 2-2-1:وارسی چشمی 684
|—|— 2-2-2:وارسی شیمیایی 650
|—|— 2-2-3:وارسی از طریق بینایی ماشین 629
 فصل3- ارزیابی روش های کنترل کیفیت 621
|— 3-1:مقدمه 646
|— 3-2: بررسی کیفیت گوشت خوک 606
|—|— 3-2-1: صورت مساله 697
|—|— 3-2-2: حجم دیتابیس 621
|—|— 3-2-3:متودها 607
|—|— 3-2-4:تکنیک ارایه شده 610
|—|— 3-2-5: نتایج 595
|— 3-3:تحولی دیگر در بررسی کیفیت گوشت خوک 640
|—|— 3-3-1: مقدمه 610
|—|— 3-3-2: مواد ومتودها 644
|—|— 3-3-3 :فراگیری عکس ها 652
 3-4: بررسی کیفیت گوشت بره 637
|— 3-4-1: مقدمه 746
|— 3-4-2: دیتابیس 635
|— 3-4-3: متودها 664
|— 3-4-4: استخراج ویژگی های بافتی 685
|— 3-4-5: نتایج 685
|— 3-4-6: طبقه بندی 673
|— 3-5: کنترل کیفیت گوشت گاو 615
|—|— 3-5-1: مقدمه 629
|—|— 3-5-2: کارهای اولیه 684
|—|— 3-5-3: عملکرد 621
|—|— 3-5-4: کسب تصویر 645
|—|— 3-5-3:. تجزیه و تحلیل تصویر 636
|—|—|— 3-5-3-1: توسعه یک الگوریتم تجزیه و تحلیل تصویر 659
|—|—|— 3-5-3-2: حذف نویز 703
|—|—|— 3-5-4: ویژگی بافت 735
|— 3-6: نمونه های ازمایشی 632
|—|— 3-6-1:فراگیری عکس 692
|—|— 3-6-2 :پردازش تصویر 708
Compatability by:
آخرین به روز رسانی سایت: سه شنبه, 22 اسفند 1391 - 00:26