چهارشنبه 28 شهریور 1397 | Wednesday 19 th of September 2018 صفحه اصلی گروه الکترونیکی کامپیوتر
عنوان فارسی: سیستم هوشمند کنترل کیفی انواع میوه
عنوان انگلیسی: Intelligent control system for fruit quality
دانشجو: پناهی لائین فاطمه
استاد راهنما: فرهاد محمدكاظمي
استاد دفاع: نامشخص
تاریخ ارائه: مرداد90
مقطع تحصیلی: کارشناسی
دانشگاه: دانشگاه پیام نور مشهد
موضوعات مرتبط: تحقیقاتی | فناوری اطلاعات | هوش مصنوعی |
رشته های مرتبط: علوم کامپیوتر | مهندسی فناوری اطلاعات |
تاریخ قرار گیری در سایت: 26 تیر 1391 ساعت: 13:07:40
تعداد بازدید: 2461 بازدید
چکیده فارسی: هدف از ارائه این پروژه بررسی و مقایسه سیستم های متنوع کنترل کیفیت انواع میوه است. این مهم از طریق ترجمه مقالات خارجی و همچنین گرداوری مقالات فارسیِ مرتبط میسر شده است. ضرورت توسعه و پیاده سازی چنین سیستم هایی با در نظر گرفتن هزینه بسیار بالای استفاده از عامل انسانی کاملا مشهود است. استفاده از سیستم های مبتنی بر انسان برای ارزیابی کیفیت می تواند دارای معایبی همچون هزینه بالا و زمان طولانی باشد همچنین ممکن است کارگر همیشه موجود نباشد. بازرسی ای که توسط عامل انسانی انجام می شود احتمالا دارای خطا خواهد بود زیرا عواملی همچون خستگی، اضطراب و خطای دید می تواند تصمیم گیری انسان را تحت تاثیر قرار دهد. در اغلب سیستم های مورد بررسی یک نوع میوه انتخاب شده و با توجه با پارامترهایی به خصوص مورد ارزیابی قرار گرفته است. به عنوان مثال تصویر میوه از لحاظ رنگ، اندازه و شکل، مقایسه شده و نتایج بر همین اساس مرتب شده است. پردازش تصویر وبینایی ماشین دو ابزار مورد استفاده برای پیاده سازی این طرح ها هستند. تعدادی از مقالات هم به ارزیابی کیفیت داخلی میوه پرداخته اند که این امر از طریق پردازش تصاویر ماوراءطیفی که با استفاده از اشعه ماوراء بنفش و مادون قرمز گرفته شده بود میسر گردیده است. در انتها نیز شبیه سازی یک نمونه میوه که بر اساس تحقیق موجود، دارای هیچگونه پژوهشی در این زمینه نبوده است، به عنوان کار پیاده سازی انجام خواهد شد. میوه انبه بوده و در راستای کنترل کیفیت، پارامتر رنگ ظاهری برای بررسی مورد توجه قرار گرفته است.
چکیده انگلیسی:
کلمات کلیدی: کنترل کیفیت میوه، پردازش تصویر، بینایی ماشین.
عنوان بازدید
 مقدمه 679
 فصل یکم – کاربرد پردازش تصویر در کنترل کیفیت انواع میوه 843
|— 1-1- درجه بندی اتوماتیک میوه پرتقال با استفاده از پردازش تصویر 801
|—|— 1-1-1- صورت مسئله 793
|—|— 1-1-2- الگوریتم کلی فنی 733
|—|— 1-1-3- مجموعه دادۀ استفاده شده 688
|—|— 1-1-4- معایب احتمالی سیستم و راهکار های پیشنهادی 691
|— 1-2- مرتب سازی و رتبه بندی میوه سیب بر اساس رنگ ظاهری 689
|—|— 1-2-1- صورت مسئله 655
|—|— 1-2-2- الگوریتم کلی فنی 703
|—|— 1-2-3- نتایج عددی 636
|—|— 1-2-4- معایب احتمالی سیستم و راهکار های پیشنهادی 597
|— 1-3- ارزیابی دقیق رنگ میوه سیب و درجه بندی بر اساس ان 652
|—|— 1-3-1- صورت مسئله 615
|—|— 1-3-2- الگوریتم کلی فنی 649
|—|— 1-3-3- مجموعه دادۀ استفاده شده 567
|— 1-4- تعیین سایز میوه سیب و رتبه بندی ان بر اساس سایز 653
|—|— 1-4-1- صورت مسئله 613
|—|— 1-4-2- الگوریتم کلی فنی 623
|—|— 1-4-3- نتایج عددی 615
|— 1-5- اندازه گیری پارامتر های رنگ، اندازه و میزان استحکام میوه سیب 612
|—|— 1-5-1- صورت مسئله 592
|—|— 1-5-2- الگوریتم کلی فنی 588
|—|— 1-5-3- مجموعه دادۀ استفاده شده 589
|— 1-6- سنجش کیفیت میوه های موجود در سطل های حمل و نقل سیب 581
|—|— 1-6-1- صورت مسئله 588
|—|— 1-6-2- الگوریتم کلی فنی 601
|—|— 1-6-3- مجموعه دادۀ استفاده شده 563
|—|— 1-6-4- معایب احتمالی سیستم و راهکار های پیشنهادی 592
|— 1-7- تخمین کیفیت خارجی میوه گلابی با کمک بینایی ماشین 598
|—|— 1-7-1- صورت مسئله 589
|—|— 1-7-2- الگوریتم کلی فنی 621
|—|— 1-7-3- مجموعه دادۀ استفاده شده 603
|— 1-8- پردازش تصویر رقمی برای دسته بندی گیلاس ها 657
|—|— 1-8-1- صورت مسئله 604
|—|— 1-8-2- الگوریتم کلی فنی 637
|—|— 1-8-3- نتایج عددی 619
|—|— 1-8-4- معایب احتمالی و راهکارها 662
 فصل دوم- جمع بندی و نتیجه گیری 592
 منابع و مراجع 589
Compatability by:
آخرین به روز رسانی سایت: سه شنبه, 22 اسفند 1391 - 00:26